Staň se členem našeho týmu!

Společnost JANUŠKA KOMPRESORY s.r.o. má v České republice významné postavení jako spolehlivý dodavatel techniky stlačeného vzduchu. Historie firmy sahá až do roku 1992, kdy byla založená jako rodinná firma nabízející prodej a servis pístových a šroubových kompresorů ve Zlínském kraji.

Po 29 letech působení na trhu se společnost rozrostla z rodinného podniku na významnou společnost, kterou si pro svou kvalitu a spolehlivost oblíbilo mnoho firem a jednotlivců. Kromě prodeje techniky stlačeného vzduchu, náhradních dílů, příslušenství a e-shopu, ve kterém je přes 2 500 produktů, nabízíme firmám plnou servisní podporu k zakoupeným produktům a jsme schopni navrhnout realizaci rozvodů stlačeného vzduchu na klíč.

Sídlo firmy a provozovny

Z původní provozovny ve Fryštáku jsme se rozrostli o další tři místa, kde nás zákazníci můžou osobně navštívit. Vybudovali jsme nové sídlo společnosti v Lukově u Zlína s rozsáhlými sklady, servisním centrem a showroomem, kde si zákazníci můžou prohlédnout a zakoupit vystavené produkty a příslušenství.

Další kamenné provozovny se showroomem máme v Olomouci a Brně. Na všech provozovnách vás obslouží proškolení odborníci, kteří vám s výběrem ochotně poradí.

Výhradní zastoupení značek

Díky dlouholeté tradici a zkušenostem jsme se stali výhradním distributorem renomovaných značek kompresorů Atlas Copco a Fini. Naši prodejci a servisní technici se pravidelně u těchto výrobců školí, a proto jsme schopni k produktům nabídnout maximální podporu a servis přímo u nás.

Dále u nás najdete kvalitní výrobky značek Orlík, Ekom a Gentilin. Rádi vám poradíme s výběrem vhodného kompresoru podle vašeho požadavku, zpracujeme analýzu a měření spotřeby, provedeme instalaci a zprovoznění kompresorové stanice.

Kariéra u Janušky

Staňte se součástí našeho profesionálního týmu a budujte si u nás kariéru. Získáte zázemí stabilní společnosti, rodinnou atmosféru, zajímavé a motivující platové ohodnocení, dokonalé zaškolení od zkušených kolegů a pravidelná odborná školení od výrobců. Samozřejmostí je možnost seberealizace a pracovního uplatnění.

Pokud byste měli zájem o některou z volných pracovních pozic, zašlete nám prosím strukturovaný životopis na e-mailovou adresu info@kompresor.cz, případně nás kontaktujte na tel.: 734 254 100.