Januška podporuje sportovce

Společnost JANUŠKA KOMPRESORY s.r.o. je již řadu let považována za spolehlivého dodavatele pístových kompresorů, šroubových kompresorů, chladících jednotek, generátorů dusíku a další techniky stlačeného vzduchu. 

Naše společnost se věnuje mnoha aktivitám, které ne vždy korespondují s technikou stlačeného vzduchu. Kromě prodeje kompresorů, příslušenství, projekční a realizační činnosti, se také věnujeme podpoře charitativních organizací a mladých sportovců. V minulých letech jsme podpořili Nadační Fond DĚTEM, který se již od roku 2013 snaží pomáhat handicapovaným dětem a dětem s onkologickým onemocněním.

V letošním roce nově podporujeme mládežnický cyklistický tým SK EDIE TEAM VSETÍN, který je zaměřen na cyklistiku a lyžování. Tým tak nabízí talentované mládeži pravidelné tréninky a rozvoj v tomto sportovním odvětví s účastí na kvalitních závodech.

Cyklistický klub SK EDIE TEAM VSETÍN organizuje BLOCK Valašský pohár MTB, což je jeden z nejvýznamnějších MTB seriálů na Moravě pro všechny věkové kategorie cyklistů. Je organizován jako seriál čtyř samostatných Cross-Country závodů.

Chcete se taky zúčastnit nebo přihlásit své děti? Nadcházející závod se pořádá již 13. 6. v Semetíně a registrovat se můžete online ZDE.

 

sk-edie-team