Nové logo JANUŠKA KOMPRESORY

Dnešním dnem odhalujeme nové logo společnosti JANUŠKA KOMPRESORY s.r.o. včetně nového typu písma a barvy. Původní logo společnosti nás reprezentovalo od roku 2014. I když toto logo bylo díky své autenticitě oblíbené, v moderní digitální době se stalo nepraktické. Chyběl jasně rozpoznatelný symbol a původní logo bylo špatně čitelné online, když bylo použito jako avatar nebo ikona.

Pevně věříme, že se nový vzhled bude líbit a bude nadále odrážet náš původní záměr: poskytovat odborné a kvalitní služby v oblasti techniky stlačeného vzduchu.




V historii naší společnost se jedná o významný moment, protože jsme doteď používali jedno a to samé logo. Po 7 letech jsme na něj všichni zvyklí a v naší společnosti panuje pocit, jako bychom se loučili se starým dobrým kamarádem. Je to tedy opravdu veliká změna, ale mám z nové značky ohromnou radost a pevně věříme, že nás odliší od ostatních značek na trhu. Chceme, aby nová značka symbolizovala naši kvalitu a odbornost v oboru."

                                   Ing. Radim Januška, majitel společnosti



Jednou z hlavních věcí, na kterou jsme se soustředili, byl vývoj osobitého loga, které by dobře fungovalo v online prostředí a mělo moderní, jednoduchý vzhled. Červený symbol vychází z písmen J a K (Januška kompresory) a částečně symbolizuje i tvar pohonné jednotky techniky stlačeného vzduchu. Nový symbol je od původního velice odlišný, ale věříme, že časem bude snadno rozpoznatelný jako značka JANUŠKA KOMPRESORY.

                               Mgr. Jiří Jasenský, marketingový manažer



Nové logo společnosti JANUŠKA KOMPRESORY s.r.o. by mělo symbolizovat naši moderní firmu, vysokou odbornost v oboru a kvalitu nabízených produktů a služeb. Doufáme, že se vám nové logo líbí stejně jako nám :)