Moravská vína SOL INVICTUS


Moravské víno jako dárek ke kompresorům.

Pro naše zákazníky jsme připravili exkluzivní dárek k vybraným pístovým a šroubovým kompresorům značky Fini, Orlík, Atlas Copco a ABAC. Kromě dárku v podobě příslušenství ke kompresorům tak navíc dostanete jedno z nejlepších vín pocházejících z Mikulovské vinařské podoblasti. K vybraným pístovým a šroubovým kompresorům od nás dostanete 1-2 lahve vína, ke všem šroubovým kompresorům s výkonem elektromotoru od 15 kW pak dárkové balení 5 lahví vín SOL INVICTUS.

Vína SOL INVICTUS jsou vyráběná výhradně z hroznů vypěstovaných na vinicích, které se rozprostírají v exkluzivních lokalitách, jako jsou Dolní Dunajovice - Dunajovický kopec, Plotny, Zimní vrch a Mikulov Turold.

Vinařství SOL INVICTUS

Rodinné vinařství SOL INVICTUS vyrábí vína v menším množství, zato poctivě a z těch nejkvalitnějších odrůd vín Mikulovska. Ve víně se tak odráží krása a ráz Mikulovské vinařské podoblasti, kde je úcta k vinařskému řemeslu a jeho historii neodmyslitelnou součástí každodenního života.

V nabídce vinařství jsou vína určená ke speciálním příležitostem, rodinným oslavám, firemním večírkům i ke zpříjemnění běžných večerů.

Detailní informace o vinařství včetně aktuální nabídky vín naleznete na stránkách www.solinvictus.cz.

Víno vonící po sušeném banánovém chipsu a ananasu s menším obsahem zbytkového cukru a svěží kyselinkou.

Ryzlink rýnský

Víno s minerálním a meruňkovým aroma s menším zbytkovým cukrem a svěží kyselinkou.

Rulandské šedé

Víno s hruškovým a medovým aromá, svěží kyselinkou a vysokým zbytkovým cukrem. 

Ryzlink vlašský

Víno s grepovým a minerálním aromá, svěží kyselinkou a malým zbytkovým cukrem.
Víno s aroma černého rybízu a bezového květu, svěží kyselinkou a menším obsahem zbytkového cukru.

Sylvánské zelené

Víno se smetanově kořenitou až jablečnou vůní doplněné menším zbytkovým cukrem a svěží kyselinkou.

Tramín červený

Víno vonící po hruškách a fialkách doplněné medovou chutí se svěží kyselinkou.

Vetlínské zelené

Víno s květnatým až ovocným aromá, kořenitou chutí černého pepře, svěží kyselinkou a malým zbytkovým cukrem.