Kompresory Atlas Copco s technologií VSD+


Objevte výhody technologie VSD+ u průmyslových kompresorů Atlas Copco
.

Co to technologie VSD+ je?

Jedná se o nejmodernější kompresorovou technologii s možností plynulé regulace výkonu otáčkami motoru. Kompresory díky této technologii dodají jen takové množství vzduchu, které skutečně potřebujete a vy tak ušetříte na nákladech.

Video o úsporách kompresorů Atlas Copco.

prehrat-video-2

 

uspory5

Technologie VSD+ přináší nemalé úspory. S motory, které používají permanentní magnety a možností plynule regulovat výkon kompresoru, získáte až 50% úsporu elektrické energie.

spickova-kvalita

Inteligentní technologie VSD+ je nejlepší investicí do vaší budoucnosti. Nové kompresory Atlas Copco jsou osazeny velmi účinnými motory s možností regulace a nízkou hladinou hluku.

spolehlivost-2

Nová řada kompresorů GA VSD+ chlazených olejem obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách. Kompresory mají méně komponentů, nabízí prodlouženou provozuschopnost a ušetří vám mnoho času na údržbu.


prostor

Inovativní vertikální konstrukce je velmi progresivní. Kompresory působí velmi kompaktním a robustním dojmem. Obsahují méně dílů, šetří místo až o 60% a nabízí lepší přístup při údržbě.


servis

Působíme na trhu již od roku 1992 a zaujímáme významné postavení v České republice jako spolehlivý dodavatel techniky stlačeného vzduchu. Za ta léta jsme získali odbornost, zkušenost a ke svým zákazníkům přistupujeme individuálně a snažíme se jim pomoci s jejich problémy a požadavky. Naši servisní technici jsou připraveni vyslyšet požadavky zákazníků, reagovat na jejich potřeby a vyřešit jejich potíže.


Pokud máte jakékoliv dotazy ke kompresorům Atlas Copco nebo úsporné technologie VSD+ s možností plynulé regulace výkonu, neváhejte nás kontaktovat ještě dnes. 

Martin Zuzaník
tel.:
733 122 007
e-mail:
zuzanik@kompresor.cz

  atlas-copco-ga-vsd