Dárky ke kompresorům ABAC

Získejte slevu 5 % na kompresory ABAC včetně dárku ZDARMA

Stačí si vybrat kompresor značky ABAC z naší široké nabídky a podle cenového rozpětí za vybraný model kompresoru získáte dárek ZDARMA.

Sleva na kompresory ABAC

Dárek ke kompresorům do 15 000 Kč

Pokud si v našem e-shopu zakoupíte kompresor ABAC v celkové hodnotě do 15 000 Kč, získáte 5 % slevu a dárek ofukovací pistoli ABG-100 ZDARMA.
Sleva na kompresory ABAC

Dárek ke kompresorům nad 15 000 Kč

Pokud si v našem e-shopu zakoupíte kompresor ABAC v hodnotě nad 15 000 Kč, získáte 5 % slevu a dárek pneuhustič TG-09 ZDARMA.     

 

O kompresorech ABAC

Značka kompresorů ABAC je na trhu již od roku 1980 a patří mezi významné výrobce pístových kompresorů. V současnosti je značka ABAC vlastněna společností Atlas Copco, která je největším výrobcem pístových a šroubových kompresorů na světě. Kompresory ABAC tak byly začleněny do nadnárodní skupiny PAD (Professional Air Division).

Kompresory ABAC jsou vyráběny v 5 výrobních centrech na světě, jejich roční produkce dosahuje téměř ke 2 miliónům vyrobených kompresorů. Mateřský závod značky ABAC je v italském Turíně a zaměstnává okolo 250 zaměstnanců. Tento závod je zaměřen převážně na konstrukci a výrobu profesionálních kompresorů s klínovými řemeny.

Kompletní nabídku pístových kompresorů ABAC neleznete ZDE.