Vinařství


Proč využívat dusík ve vinařství?

Dusík omezuje oxidační poškození vína a prodlužuje jeho trvanlivost. Pomáhá eliminovat mikroorganismy a vývoj bakterií. Volný prostor vyplňuje dusík a tak není žádný volný prostor pro vstup vlhkosti, který podporuje vznik bakterií. Použití dusíku při lahvování vína eliminuje přítomnost kyslíku  a tím zabraňuje oxidační degradaci vína.

Využití generátorů dusíku ve vinařství

Lahvování vína

Významným problémem při procesu plnění vína do lahví je tok kyslíku z unášeného vzduchu. Použití dusíku eliminuje přítomnost kyslíku  a tím zabraňuje oxidační degradaci vína. Proplachování lahví dusíkem také snižuje spotřebu vody. 

Udržení kvality

Přítomnost dusíku o vysoké čistotě snižuje hladinu kyslíku a tím brání škodlivé mikrobiologické aktivitě v zařízeních a potrubích, což má pozitivní vliv na kvalitu vína.

Skladování

Přivedením dusíku do horního prostoru zpracovatelských a skladovacích nádrží je vysoce účinný způsob, jak zabránit oxidaci a chránit víno před znečišťováním kvasinkami a bakteriemi.

Odstranit

Popisek pravého sloupce, jehož obsah se zobrazí jako poslední.

Naše realizace generátoru dusíku ve společnosti - zřejmě nemáme reference...



Potřebujete poradit s výběrem generátoru dusíku? Rádi vám se vším pomůžeme, kontaktujte nás ještě dnes.

VOLEJTE: 733 735 535    NAPIŠTE NÁM


Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení