Potravinářství


Proč využívat dusík v potravinářství?

Dusík v potravinářském průmyslu omezuje oxidační poškození a prodlužuje životnost potravin. Pomáhá eliminovat mikroorganismy, vývoj bakterií. Dusík vyplňuje volný prostor a tím se zamezí možnému vstupu vlhkosti a rozvoji bakterií. Zvyšuje se tak kvalita potravinářských výrobků. 


Využití generátorů dusíku v potravinářství

Ochranná atmosféra

Dusík, jako ochranná atmosféra, pomáhá dosáhnout delší doby skladovatelnosti bez změny fyzikálních nebo chemických vlastností potravinářských výrobků.

Ochrana proti hmyzu

Skladované produkty, jako jsou obiloviny a zrna, by měly být očištěny a zakryty dusíkem, aby se napomohlo eradikaci hmyzu nebo líhnutí larev.

Vstřikování dusíku

Dusík vytváří mikrobubliny, které pomáhají udržovat objem a zlepšují strukturu krémových produktů.

Skladování

Dusíková atmosféra odstraňuje kyslík a CO2 a pomáhá zpomalit stárnutí produktů a prodlužuje jeho trvanlivost z týdnů na měsíce.


Naše realizace generátoru dusíku ve společnosti GM chemie (přesný název neznám)



Potřebujete poradit s výběrem generátoru dusíku? Rádi vám se vším pomůžeme, kontaktujte nás ještě dnes.

VOLEJTE: 733 735 535    NAPIŠTE NÁM


Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení