Sanitační prostředky CLINIC AIR Gentilin

Sanitační prostředky CLINIC DECO od renomovaného výrobce dentálních a medicinálních kompresorů CLINIC AIR Gentilin jsou nově v naší nabídce.

Nedávné publikace hodnotily přežití SARS-CoV-2 na různých površích. Podle van Doremalen et al., v aerosolu ve vzduchu přežívá SARS-CoV-2 v prostředí až tři hodiny, až čtyři hodiny na mědi, až 24 hodin na kartonu a až dva až tři dny na plastu a nerezové oceli, i když s významně sníženými titry. Tato zjištění jsou podobná přežívání SARS-CoV-1. Jsou to výsledky experimentálních studií, nelze je přesně aplikovat v reálném světě a musí být obezřetně interpretovány.

Výrobce kompresorů řady CLINIC AIR Gentilin nabízí dezinfekční systémy prostředí té nejvyšší kvality. Jedná se o řadu kompresorů CLINIC DECO, které vytvářejí ultra suchý nebulizační účinek. To zaručuje bezpečné a efektivní ošetření na různých površích:

  • elektronická zařízení
  • počítače
  • stoly
  • telefony
  • plastové komponenty
  • jemné podlahy a tkaniny.

Prostřednictvím rozprašování jsou miliony mikročástic rozprašovány v suspenzi a následně se ukládají na povrchy a předměty, pronikají hluboko do struktury, zaručují účinnou a rychlou dezinfekci se snížením spotřeby dezinfekčního prostředku a zajišťují tak optimální odstranění mikrobů a virů.

Produktová řada CLINIC DECO se skládá ze tří modelů, které umožňují automatický provoz. DECO 2 a DECO 3 lze nastavit tak, aby automaticky fungovaly bez přítomnosti uživatele. Stačí spustit zařízení a odejít.

Produkty řady CLINIC DECO:

68827_gentilin-clinic-deco-1